onsdag 16. mai 2012

Himmelskt Skulpturlandskap i Nordland

"Hode" heter denne flotte skulpturen som står på et sted med et flott skue utover havet og himmelen -  er det noen av dere som har vært her ?
Les mer om skulpturen her på Skulpturlandskap Nordland sine nettsider

Gratulere med 17.mai dagen :-)


Sjekk ut andre sine flotte himmelsyn hos Petunia ,

10 kommentarer:

Anne sa...

Jøjje meg den var fin, og uansett om den står så stille så stille er jeg overbevist om at bilde han ser forandret uavbrutt :-)

Fin feiring av nasjonaldagen ønskes deg.

Liva`s sa...

Takk for det Anne håper du også har hatt en fin nasjonaldag :-) ja denne skulpturen står på Eggum på yttersiden av Lofoten og med storhavet rett utenfor ! Et vakkert sted i finvær og spennende i uvær ! Det artige med skulpturen er at den forandrer utseende alt ettersom hvor du står i forhold til den ! Da disse bildene ble tatt var det storm rundt oss men her på Eggum ble vi litt i ly! Er du i Lofoten anbefales et besøk hit :-) - og ja her er nok ingen dager like for han som står her og ser !

Annemor sa...

Det siste bildet kan ta pusten fra en.
Nyt kvelden

http://www.starbear.no/mormor/2012/05/17/himmelsk-85/

Mandy Lou sa...

Ganske så spesielt med en slik skulptur i fjæresteinene. Flotte bilder! Har lagt meg til som følger siden det var så mange fine bilder nedover her.
God helg!

Toril sa...

Det var kjempeflotte himmelske bilder! Spesiell skulptur da.

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin fredag, og ei riktig og god og fin helg!:)

AnneKa sa...

Fantastisk himmelske bilder !!!!

Catherine sa...

UTROLIG flotte billeder af både hode og himmel! Tak for hilsen :)

Kathrine sa...

jada, her har vi vært to ganger! Eggum er et flott sted! Og for en rullesteinsstrand det er der. Nord-Europas største vel?

Ble utrolig facinert av stedet og husene under fjellstupet. Tenk å bo der da.

Vi fikk nesten med oss alle skulpturlandskap Nordland på turene våre oppover og nedover. Og dette hodet var kult, for det forandret seg etter som en gikk rundt!
:)

Ho fra kysten sa...

Heia.
For en nydelig blogg du har med fantastiske bilder. Jeg koser meg virkelig her...kjenner meg veldig godt igjen i enkelte bilder gjør jeg også. Kanskje bor vi i samme by til og med. Besøk gjerne min blogg.

Irene sa...

Så flotte bilder! Og for et sted å plassere en skulptur! Denne gangen blir det ikke noen tur til Eggum, men kanskje neste gang jeg skal på kurs?

Uansett takk for tipset!